Patkányirtás Győr

Patkányok keserítik meg az életed? Rendelj még ma patkányirtást Győr és vonzáskörzetében!

Ha pár házzal vagy utcával arrébb patkányra panaszkodnak, akkor te sem lehetsz nyugodt, ugyanis nem kizárt, hogy a rágcsáló már nálad is megjelent! A patkányok, fészküktől (akkor is, ha minden életfeltétel adott) pár száz méterre is elvándorolnak, így már egyértelmű, hogy miért aggódhatsz még akkor is, ha viszonylag messze jelent meg a patkány ingatlanodtól. Elsősorban azért bosszantó a patkány jelenléte, mert mindent megrág, ezzel akár komoly károkat okozva, másrészt egyáltalán nem higiénikus állatok, rengeteg kórokozó telepedhet meg a testükön/szervezetükben.

Legyen szó bármilyen rágcsálóról, a mi véleményünk az, hogy mielőbb ki kell irtani, mielőtt még komolyabb károkat okoz és elszaporodik. Nem csak az a probléma, hogy a szigetelést és minden egyéb mást is könnyen szétrág, de az élelmiszerrel érintkezve akár szalmonellát, vagy pestist, kolerát is okozhat. A patkányirtást vannak, akik igyekeznek egy maguk elvégezni, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy sok esetben nem sikerül kiirtani a kártevőket.

A patkányirtás során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a kihelyezett mérgezett csalétek a patkányt kiirtsa, de a haszon és házi állatokra ne jelentsen veszélyt. A kihelyezett csalétek valóban hatékony, akár egyszeri fogyasztást követően is a patkány elpusztulását eredményezi. A szakember általi csalétek kihelyezés előnye, hogy valóban igyekszünk mindenre gondolni, tehát kiirtani a patkányokat és gondoskodni a biztonságról, ennek megfelelően olyan óvintézkedéseket teszünk, hogy csak a kártevőnek legyen baja. Ennek megfelelően a mérgezett csalétket, kulccsal zárható műanyag dobozban helyezzük ki, így gyermek, házi állat nem fér hozzá, illetve a fogyasztás is könnyen ellenőrizhető.

Természetesen minden patkányirtást megelőz egy terepszemle, melynek során felmérjük a kritikus pontokat, ahol vélhetően nagyobb eséllyel fog felbukkanni a patkány. A terepszemlét követően kerül sor a csalétek kihelyezésre, illetve a felmerülő kérdésekre is válaszolunk, így nem maradsz kétségek közt, minden fontos információval tisztában leszel!

Tisztában vagyunk vele, mennyire kétségbeejtő, amikor semmi sem használ, és napi szinten fedezed fel a patkányok nyomait vagy egyenesen a patkányokkal találod szembe magad. Ha már mindent kipróbáltál, esetleg nem akarsz kísérletezni, hanem azonnali, professzionális megoldásra vágysz, akkor azt javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot feltüntetett elérhetőségeink egyikén! Biztosíthatunk róla, hogy hamar megszabadítunk a patkányinváziótól!

Ár patkányirtás esetén: 25.000 Ft-tól. Az ár függ az alapterülettől és a fertőzöttség mértékétől.

Call Now Button